Apurahoja haettavana

Etelä-Savon kauppakamarin yhteydessä toimiva Hilja ja Alpo Savolaisen rahasto jakaa vuosittain stipendejä ja apurahoja Etelä-Savon kauppakamarin alueen opiskelijoille.

Kenelle?

Apurahat myönnetään hakemusten perusteella taloudellisten ja teknisten alojen päätoimisille opiskelijoille, jotka ovat kotoisin tai asuvat vakituisesti Etelä-Savon kauppakamarin alueella (Etelä-Savon maakunta pois lukien Heinävesi ja Joroinen) sekä alle 30 vuotiaita. Apurahaa ei myönnetä jatko- eikä aikuisopiskelijoille eikä heille, jotka ovat saaneet rahastolta stipendin tai apurahan viimeisen kahden vuoden aikana.

Hakeminen?

Voit hakea apurahaa opintoihin tai opinnäytetyön tekemiseen. Apuraha opintoihin on enintään 500 euroa ja opinnäytetöiden apuraha enintään 1500 euroa.

Mainitse hakemuksessa kumpaa apurahaa haet ja kerro lyhyet perustelut, miksi juuri sinun tulisi saada apuraha. Opinnäytetyön apurahaa haettaessa on mainittava myös opinnäytetyön aihe ja mahdollinen toimeksiantaja. Vapaamuotoisen hakemuksen liitteenä on ehdottomasti toimitettava virka- ja opintotodistus (virkatodistuksen saat maistraatista tai kirkkoherranvirastosta). Ilmoitathan myös tiliyhteystiedot mahdollisen apurahan maksamista varten. Puutteellisia hakemuksia ei käsitellä.

Lähetä hakemus Etelä-Savon kauppakamarille 20.12.2016 mennessä sähköpostilla: mikkeli@kauppakamari.fi TAI postitse: Etelä-Savon kauppakamari / Hilja ja Alpo Savolaisen rahasto, Sammonkatu 12, 50130 Mikkeli.

Hakijoille ilmoitetaan päätöksistä henkilökohtaisesti alkuvuodesta.

Lisätiedot?

Etelä-Savon kauppakamari vastaa mahdollisiin lisäkysymyksiin, ota yhteyttä sähköpostilla mikkeli@kauppakamari.fi tai soita 044 732 1180.

Lisätietoja Hilja ja Alpo Savolaisen rahastosta löytyy täältä.