Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017 – tiedätkö kaiken tarpeellisen?


Mikkelin Asuntomessut lähestyy ja nyt on aika varmistaa, että kaikki tietävät mistä on kyse!

Alueelle odotetaan paljon ulkopaikkakuntalaisia, joista on suuri hyöty aluetaloudelle ja mahdollisuus saada uusia asukkaita seudulle – varmistathan siis että tiedät Asuntomessuista kaiken tarpeellisen: mitä – missä – milloin ja miten? Annetaan kaikille alueelle tuleville matkustajille sekä messuvieraille positiivinen kokemus Etelä-Savosta ja sen ihmisistä!

Lataa lyhyt tiivistelmä messuista tästä.

Aukioloajat: Messutapahtuma on 14.7.-13.8.2017. Alue on avoinna joka päivä klo 10-18. Poikkeuksena torstait 20.7., 27.7. ja 3.8. jolloin messut ovat auki klo 10-22

Lippujärjestelyt: Messuliput ovat jo myynnissä. Lippuja voi ostaa netissä tai lippukaupoissa. Tarkempia ohjeita sivulta www.asuntomessut.fi. Lippujen hinta messuvieraalle on ennen messuja ennakkoon ostettuna 20 euroa ja messujen aikana 25 euroa. Yritykset voivat kutsua asiakkaitaan antamalla heille lahjaksi messulipun omalla logolla varustettuna. Asiakaskutsukortin hinta on 17 €/kpl. Asiakaskutsukortit veloitetaan vain käytön mukaan.

Messupysäköinti ja linja-autokuljetus: Messupysäköintialue on Tuskussa teollisuusalueella. Navigaattoriosoite on Vuolingonkatu (ilman numeroa). Pysäköintialueelle on opastus jokaiselta kaupungin sisääntuloväylältä, kuten esimerkiksi valtatie 5:ltä. Pysäköinti maksaa 10 euroa ja sen voi maksaa ennakkoon netissä tai messuportilla. Pysäköintialueelta ostettuna pysäköinti maksaa 15 euroa. Messuvieraat kuljetetaan maksuttomalla linja-autokuljetuksella keskustan kautta messualueelle ja takaisin. Reiteille ei ole aikataulua vaan linja-autot kulkevat sitä mukaa kun täyttyvät. Menomatkalla linja-auto pysähtyy kirjaston kohdalla, mikäli joku haluaa jäädä kyydistä. Paluumatkalla linja-auto pysähtyy Mikkelipuiston, Kenkäveron ja torin kohdalla.

Kaksi linja-autoa liikennöi väliä Raatihuoneenkatu-messualue jotta autonsa keskustaan tai satamaan jättäneet messuvieraat pääsevät messuille. Linja-autot lähtevät Raatihuoneenkadulta kirjaston edestä. Tämän lisäksi satamasta liikennöi laiva Kirkonvarkauden sillan kupeessa sijaitsevalle pienvenesatamalle.

Lyhyesti: Keskustasta pääsee messualueelle linja-autolla Raatihuoneenkadulta kirjaston edestä ja messupysäköintialueelle linja-autolla Raatihuoneenkadulta torin puoleiselta pysäkiltä.

Linja-autoihin on palkattu kesätöihin messuoppaita kertomaan Mikkelin palveluista, tapahtumista ja matkailukohteista. Messuoppaille kerätään tiedot mm. Mikkelin matkailun sivuilta ja MikkeliNyt-sivulta.

Saapumiskartta ja reitit täältä.

Oheiskohteet: Oheiskohteemme ovat Mikkelipuisto, Kenkävero ja Kulttuuritalo Tempo. Paluumatkalla messualueelta linja-autokuljetukset pysähtyvät Mikkelipuiston, Kenkäveron ja torin kohdalla.

Lisätietoja Asuntomessuista löytyy täältä: asuntomessut.fi