Etelä-Savon Kasvupolun voittaja


Etelä-Savon Kasvupolun voittajaksi on valittu energian varastoinnin ja jakelun järjestelmä- ja laitetoimittaja U-Cont Oy Joroisista.

Joroislaisyritys U-Cont valittiin maakunnan potentiaalisimmaksi kasvajaksi
Maakunnan yrityksille suunnatun kasvuohjelman, Etelä-Savon Kasvupolun, voittajaksi on valittu energian varastoinnin ja jakelun järjestelmä- ja laitetoimittaja U-Cont Oy Joroisista.

U-Cont valmistaa muun muassa polttoaineiden jakeluasemia ja säiliöitä. Tuomariston mukaan voittajayritys U-Cont Oy:n tuotteilla ja palveluilla on selkeä kansainvälinen kasvupotentiaali ja erinomaiset mahdollisuudet työllistää maakunnallisesti merkittävä määrä ihmisiä.

– Yrityksellä on selkeä kasvusuunnitelma ja kiitoratojen aikana yritys osoitti erinomaista asennetta viedä opitut asiat suoraan käytäntöön, sanoo tuomariston puheenjohtaja, Savonlinnan Yrityspalvelut Oy:n yritysasiamies Matti Kivipelto tiedotteessa.

Kunniamaininnan sai raideliikenteen asiantuntijapalveluita tuottava Proxion Oy Pieksämäeltä.

Voittaja ja kunniamaininnan saaja etenevät valtakunnalliseen finaaliin, Kasvu Open Karnevaaliin, joka järjestetään 26.-27.10.2016 Jyväskylässä. Valtakunnalliseen finaaliin pääsee kaikkiaan 80 yritystä kasvupoluilta, joita järjestetään tänä vuonna eri toimialoilla ja alueilla yhteensä 25.