Etelä-Savon Vientiosaajat -hanke


Rohkaistu kv-markkinoista ja tule kehittämään yrityksesi vientiosaamista!

Etelä-Savon Vientiosaajat -hankkeessa saat käytännönläheistä tietoa, tukea ja uudenlaisia avauksia yrityksesi viennin suunnitteluun ja kehittämiseen. Tutustut potentiaalisiin vientimarkkinoihin ja niiden erityispiirteisiin asiantuntijoiden ohjauksessa. Saadaksesi yrityksellesi mahdollisimman suuren hyödyn voit hankkeeseen osallistumalla myös vaikuttaa vientiä edistävien toimenpiteiden painotuksiin ja sisältöihin.

Kokonaisuus sisältää ajankohtaisia tietoiskuja, Viennin ABC –valmennusohjelman, potentiaaleihin markkinoihin tutustumismatkan sekä ohjausta ja tukea viennin alkutaipaleella.

Tukenasi on vankka osaajaverkosto: Etelä-Savon kauppakamari, Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy ja XAMK Pienyrityskeskus.

Tervetuloa aamukahville kuulemaan ja keskustelemaan viennin kehittämismahdollisuuksista perjantaina  13.4.2018 klo 8.30-9.30 Lounasravintola Ramiin,  Sammonkatu  12. Ilmoittaudu 11.4. mennessä sähköpostitse: tanja.puputti@chamber.fi

Lisätietoja: Teppo Leinonen 044 7700592, Anitta Sihvonen 044 7942767 tai Anne Gustafsson-Pesonen 040 8344217

 

Koulutus- ja kehittämisohjelmalle haetaan ESR-rahoitusta Etelä-Savon ELY-keskuksesta, jonka vuoksi ohjelman toteutu­minen edellyttää myönteistä rahoituspäätöstä. Rahoituspäätöksen saaminen edellyttää yritysten ennakkositoutumista hankkeeseen.