Etelä-Savon kunnallisjohdon seminaari

Päiväys ja aika 16/10/2019 12:00 - 16:00

Suomen Nuoriso-opisto

Kategoriat

Perinteinen Etelä-Savon kunnallisjohdon seminaari järjestetään tällä kertaa Mikkelissä Suomen Nuoriso-opiston Artium -salissa

Päivän aikana käydään läpi ja palkitaan Etelä-Savon Yrittäjien ja Etelä-Savon maakuntaliiton toteuttaman Yrittäjäystävällinen kunta -kilpailun 2019 tulokset.

Ennen tilaisuuden alkua klo 12.00 alkaen on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen opiston ruokalassa. Hinta on 10 eur/hlö.

Mukana tilaisuudessa ovat muun muassa maakuntajohtaja Pentti Mäkinen ja rehtori Juha-Matti Saksa Lappeenrannan yliopistosta sekä Etelä-Savon Yrittäjien/ Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja Nina Rasola. Yrittäjien puheenvuoron käyttää Savonlinnan Seudun Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä, Tiina Seppänen.  Moderaattorina toimii Etelä-Savon kauppakamarin toimitusjohtaja Teppo Leinonen.

Lue lisää ja ilmoittaudu täältä