Incoterms 2020 – uudet lausekkeet

Päiväys ja aika 09/10/2019 09:00 - 15:30

Mikkelin Mikaeli Oy

Kategoriat

Incoterms ® 2020 otetaan käyttöön 1.1.2020 lukien, minkä jälkeen tehtäviin kauppasopimuksiin suositellaan Incoterms ® 2020 liittämistä.
Kansainvälisen kauppakamarin ICC:n julkaisemat Incoterms-toimituslausekkeet ovat osa myyjän ja ostajan tärkeitä työkaluja kaupan sopimuksia solmittaessa. Kauppakamarin koulutuksessa kuulet mitä muutoksia lausekkeisiin tulee vuoden 2020 uudistuksessa.

KANSAINVÄLISEN KAUPAN UUDET TOIMITUSEHDOT INCOTERMS 2020 KÄYTÄNNÖSSÄ

Keskiviikko 9.10.2019 klo 9.00-15.30 (aamukahvia tarjolla klo 8:30, lounas n.klo 11:00 ja iltapäiväkahvi n. klo 14:00)
Paikka: Mikkelin Mikaeli, kokoustila, Sointukatu 1, Mikkeli

Koulutuksessa kerromme, mikä muuttuu ja miten uudet toimitusehdot vaikuttavat käytännössä ulkomaankaupan toimitusten hallintaan.

• Miten ja miksi Incoterms 2020 on uudistettu?
  • Mitkä ovat Incoterms 2020 keskeiset muutokset?
  • Mitkä ovat Incoterms 2020 vaikutukset myyjän ja ostajan kannalta?
  • Miten ja kenen tehtävä on yrityksessä päättää toimitusehto?
  • Miten toimitusehdon valinta voi vaikuttaa osapuolten vastuisiin?
  • Mikä toimitusehto kannattaa valita mihinkin tilanteeseen?
  • Miten vastuut ja riskit jakautuvat eri toimitusehdoissa?
  • Miten vastuut satama-, terminaali- tai konttikuluista jakautuvat?
  • Mistä varmistaa oikeat asiakirjat tarjouksesta toimitukseen?
  • Mistä apua Incoterms 2020 soveltamisongelmiin?

Kouluttajana: Riskienhallintapäällikkö Jan Virtavuori, Wärtsilä Oyj.
Virtavuori on mukana Suomen ICC Incoterms 2020 -työryhmässä. Hän on Wärtsilässä aktiivisena sisäisenä kouluttajana maailmanlaajuisessa organisaatiossa sekä Wärtsilän oman toimitusehtopolitiikan kehittäjänä ja työryhmän vetäjänä.

Incoterms 2020 -kirjan voi tilata ICC Suomen verkkokaupasta: https://icckauppa.fi/tuote/ennakkotilaus-incoterms-2020/

Osallistumismaksu: kauppakamarin jäsenet 350 €/hlö, normaalihinta 450 €/hlö. (Hintoihin lisätään alv 24 %, osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen)

ILMOITTAUTUMINEN viimeistään ke 25.9.: https://www.lyyti.in/incoterms_Mikkeli

Tulostettava ohjelma tästä.