Ammatillinen koulutus uudistuu -kiertue

Päiväys ja aika 24/09/2018 10:00 - 12:15

Etelä-Savon ammattiopisto, auditorio

Kategoriat

Yritys – näin saat parhaan hyödyn ammatillisesta koulutuksesta – 10 askelta onnistumiseen

Aika: maanantai 24.9.2018 klo 10
Paikka: Etelä-Savon ammattiopisto, auditorio, Otavankatu 4, Mikkeli

Vuoden alussa uudistettu ammatillinen koulutus tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen. Yritysten ja työnantajien ulottuvilla on nyt ainutlaatuisen monipuolinen keinovalikoima, kuinka saada taloon uutta osaamista yhteistyössä ammatillisten oppilaitosten kanssa. Koulutus on entistä joustavampaa ja työelämälähtöisempää – kunhan tuntee uuden järjestelmän toimintaperiaatteet ja käytännön tärpit.

Tervetuloa kuulemaan, kuinka saat parhaan hyödyn uudistuneesta ammatillisesta koulutuksesta. Aihetta käsitellään konkretian kautta ja saat halutessasi myös neuvontaa omien osaamistarpeittesi täyttämiseen. Oman alueesi oppilaitokset ovat paikalla valmiina pohtimaan kanssasi yhteistyömahdollisuuksia. Paikalla ovat mm. seuraavat toimijat: Esedu, SAMIedu, Suomen Nuoriso-opisto, Spesia ja TE-toimisto.

Tapahtumaa isännöivät yhdessä Etelä-Savon kauppakamari, Suomen Yrittäjät ja Elinkeinoelämän keskusliitto sekä Etelä-Savon ammattiopisto ja Etelä-Savon Yrittäjät.

OHJELMA

klo 9.30            Kahvitarjoilu ja mahdollisuus tutustua oppilaitosten ja muiden toimijoiden toimintaan

klo 10.00         Avaussanat
Teppo Leinonen, Etelä-Savon kauppakamari