Kun vasen käsi tietää mitä oikea tekee – Viestinnän johtaminen

Päiväys ja aika 03/12/2019 09:00 - 16:00

Mikkelin Mikaeli Oy

Kategoriat

”Viestinnän johtaminen on onnistumisen edellytysten luomista. Kaikki tärkeä johtamisessa on viestintää ja vuorovaikutusta.”

Tiistai 3.12.2019 klo 9-16
Paikka: vahvistuu myöhemmin, Mikkeli

Viestintä ja vuorovaikutuksen johtaminen on avainroolissa, kun halutaan:

• Helpottaa esimiehen työtaakkaa ja innostaa kaikki mukaan tekemiseen.
  • Pyrkiä entistä parempiin tuloksiin välttäen uupumista ja turhaa työtä.
  • Kehittää työtapoja ja työrooleja.
  • Saada tieto kulkemaan paitsi johdolta työntekijöille, myös työntekijöiden kesken.
  • Estää ja hoitaa tyylikkäästi ristiriitatilanteita ennen niiden paisumista.

Asiantuntijana: Liiketoimintajohtaja, FT, YTM, Vilja Laaksonen, Aava & Bang Oy
Valmennusliiketoiminnan johtajana toimiva Vilja Laaksonen rakentaa menestyviä yrityksiä ja osaajia näiden sisäisistä vahvuuksista käsin. Vilja on kokenut liiketoiminnan kehittäjä ja hänen erityisenä vahvuutenaan on tuoda asiakkaalle lisäarvoa osallistavien työskentelyprosessien avulla. Hän on vetänyt johtoryhmille ja henkilöstölle suunnattuja valmennuskonsepteja sekä kehittänyt ja juurruttanut sisäisen markkinoinnin malleja erikokoisissa organisaatioissa.
Vilja suhtautuu intohimoisesti viestintään, koska ihmiset tekevät yrityksen ja siksi yritystä ei ole ilman viestintää. Viljalle myönnettiin Jyväskylän viestinnän ansioituneen alumnin palkinto vuonna 2018.

Työpajan ohjelma:

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvia tarjolla

klo 9.00 Oman vuorovaikutusosaamisen tunnistaminen esimiehenä

klo 10.30 Viestintä tavoitteiden tukena ja tavoitteellinen viestintä

Hyvän arjen vuorovaikutuksen rakentamisen käytäntöjä ja caseja

klo 11.30 – 12.30 Lounastauko

klo 12.30 Esimiehen rooli tiimin onnistumisessa ja työyhteisön vuorovaikutuskulttuurin rakentamisessa

klo 14.00 Tauko

klo 14.10 Vuorovaikutustaitojen kehittäminen ja hyödyntäminen esimiestyössä

klo 15.30 Omien kehitystavoitteiden asettaminen ja päivän yhteenveto

Tulostettava esite

OSALLISTUMISMAKSU: kauppakamarin jäsenet 350 €/hlö, normaalihinta 450 €/hlö. (Hintoihin lisätään alv 24 %, osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen)

ILMOITTAUTUMINEN viimeistään ti 19.11.2019: https://www.lyyti.in/viestinnan_johtaminen

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Peruutusehto kaikkiin kauppakamarin maksullisiin tapahtumiin ja koulutuksiin:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista kursseista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista kursseista tai jos osallistuja/ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme osallistumismaksunkokonaisuudessaan. Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle, ilmoittamalla muutoksesta kauppakamarille. Peruutukset kirjallisesti (esim. sähköpostilla: etelasavo@kauppakamari.fi).
Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.