Kymppi-koulutusohjelma 2019-2020

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika 02/10/2019 - 08/05/2020 09:00 - 16:00

Kategoriat

Koulutusohjelman tavoitteena on kehittää työntekijätason avainhenkilöiden, eli Kymppien, osaamista sekä tukea yritysten kymppitoimintaa. Kymppitoiminnan avulla pyritään lisäämään yritysten tuottavuutta tehostamalla tiimitoimintaa, tiedonkulkua, taloudellista ajattelua, laatua ja toiminnan kehittämistä.

Kymppi on työntekijätason avainhenkilö, jonka työnantajan edustaja on valtuuttanut hoitamaan yrityksessä tiettyjä, yhdessä työantajan kanssa sovittuja asioita. Kymppi–nimikkeen sijasta yritys voi käyttää myös muita nimikkeitä.

Hyödyt yritykselle:

• uusia työkaluja ja toimintamalleja johdon ja esimiestyön tueksi
  • viestintäkanava yrityksen johdon linjaamille strategioille ja liiketoiminnan
    kehittämispäätöksille
  • koulutettu osaaja tuottavuuden, tehokkuuden ja laadun kehittämiseen
  • uusia vastuunkantajia yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen

Hyödyt Kympeille:

• oman ammatillisen osaamisen laajentaminen
  • uusia, mielenkiintoisia tehtäviä ja vastuita yrityksessä
  • vaikuttamismahdollisuuksien lisääminen omassa työssä ja työryhmän toiminnassa
  • tietoisuuden lisääminen ja oman panoksen antaminen yrityksen liiketoiminnan kehittämisessä

Sisältö:

• Viisi koulutuspäivää (klo 9-16)
    1. ke 2.10.2019 Kymppi esimiehen tukena työntekijöiden ohjaamisessa ja johtamisessa
    2. ke 20.11.2019 Kymppi tiimitoiminnan ja yhteistyön kehittäjänä
    3. ke 15.1.2020 Kymppi tiedonkulun varmistajana yrityksessä
    4. ke 11.3.2020 Kymppi yrityksen laadun ja toiminnan kehittämisen tukena
    5. pe 8.5.2020 Kymppi taloudellisen ajattelun ja tuottavuuden edistäjänä
  • Viisi pienryhmätapaamista (koulutuspäivien yhteydessä), joissa päästään syventämään koulutuspäivässä opittua ja pohtimaan miten opitut asiat voi viedä käytäntöön omassa työssä. Lisäksi saadaan vertaistukea muilta Kympeiltä ja verkostoidutaan alueen yritysten kesken.
  • Optiona vähintään kolmen päivän kehittämispalvelut kymppitoiminnan yrityskohtaiseen kehittämiseen

Hinta: Kauppakamarin jäsenet 1500 €/yritys, normaalihinta 2 000€ / yritys (+ alv 24 %).
Hinta sisältää Kymppi-koulutusohjelman kahdelle (2) henkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan ensimmäisen koulutuspäivän jälkeen.

Optiona pk-yrityksen on mahdollisuus hakea Etelä-Savon ELY-keskuksen kautta osarahoitusta yrityskohtaiselle kehitysosuudelle (Yritysten Kehittämispalvelut) yhdessä VMK valmennuksen kanssa. Pk-yrityksille kolmen päivän kehittämispalvelut 900 € (+ alv 24 %), suuremmat yritykset neuvoteltavissa erikseen.

Tulostettava esite tästä.

Ilmoittautuminen viimeistään 18.9.2019:  https://www.lyyti.in/Kymppi-koulutusohjelma2019

Tulemme mielellään käymään ja kertomaan koulutusohjelmasta tarkemmin, ota yhteyttä niin sovitaan aika!

Lisätiedot: Tiina Ylönen, 044 732 1180, tiina.ylonen@kauppakamari.fi
Veli-Matti Kokkonen, 0440 199 000, veli-matti.kokkonen@vmkvalmennus.fi