Palkanlaskenta 2019 -laivaseminaari (20.-22.3.)

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika 20/03/2019 - 22/03/2019 12:30 - 10:30

Kategoriat

Palkka-asiaa merellä – tuoretta lainsäädäntöä ja vastauksia usein esitettyihin kysymyksiin.

Helsingin seudun kauppakamarin järjestämä koulutus.

Keväisin järjestettävä Palkanlaskenta-laivaseminaari tarjoaa kattavan paketin ajankohtaisista palkka-asioista ja lakimuutoksista. Kevään 2019 seminaarissa saat tietoa mm. vuosilomaan tulevista muutoksista, perhevapaisiin liittyvistä muutoksista ja uudesta työaikalaista. Lisäksi saat tietoa Verohallinnon uusista ohjeista ja kuulet tuoreita kokemuksia tulorekisteri-ilmoittamisesta.

Seminaarissa kuulet oleellista asiaa tietoturvasta, tietosuojasta ja tekniikan kehitysnäkymistä, ja käsittelyssä ovat myös keskeiset asiat työeläkkeistä – mm. työkyvyn heikentyminen ja ammatillinen kuntoutus, vanhuuseläke ja osittainen vanhuuseläke – mitä tulee ottaa huomioon, kun työntekijä jää työeläkkeelle?

Halutessasi voit osallistua opastettuun tutustumisretkeen Drottningholmin linnaan, kesto 3,5 h matkoineen. Retki järjestetään, mikäli ryhmä saadaan kokoon (sitova ilmoittautuminen, hinta 40 € / hlö).

Hyödynnä etu! Ilmoittaudu mukaan 15.1.2019 mennessä, majoitut 1 hengen hytissä ilman lisämaksua.

Asiantuntijat:
Lakimies Minka Hauta-aho, Eläketurvakeskus
Tietokirjailija, tietotekniikka-asiantuntija, kolumnisti Petteri Järvinen, Petteri Järvinen Oy
Ylitarkastaja Sari Wulff, Verohallinto
Lakimies Kati Mattinen, Helsingin seudun kauppakamari

Jäsenetuhinta 750,00 € (+alv 0 %, 0,00 €), Normaalihinta 950,00 € (+alv 0 %, 0,00 €)