Pk-yritykset maailmalle

Päiväys ja aika 26/11/2019 13:00 - 16:30

Mikkelin Mikaeli Oy

Kategoriat

Mielitkö maailmalle? Sitä ei tarvitse tehdä yksin. Menestyminen kansainvälisillä markkinoilla vaatii hyvää valmistautumista. Päivän aikana saat matkalaukkuusi työkaluja ja tietoa maailmalla verkostoitumisesta, vientikaupan rahoituksesta ja tarjolla olevista palveluista.

Tilaisuuden moderaattorina toimii Mikkelin kaupungin Konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso.

Puheenvuoron tilaisuudessa käyttävät mm.: Team Finland suurlähettiläs Juha Markkanen, toimitusjohtaja Mikko Lappalainen / PEL-Tuote Oy, asiantuntija Jari Räihä / Business Finland, kasvuvalmentaja Mari Kivinen / Enterprise Europe Network, rahoituspäällikkö Sanni Helppolainen / Finnvera, markkinaneuvonantaja Markku Sirviö / Suomalais-ruotsalainen kauppakamari.

Ohjelman voit tulostaa täältä

Tilaisuus on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan 20.11. mennessä:

Tervetuloa mukaan!

Yhteistyössä mukana: Team Finland, Kauppakamari, Yrittäjät, ELY-keskus / Business Finland, Elinkeinoelämän keskusliitto EK, Enterprice Europe Network, Finnvera, Suomalais-ruotsalainen kauppakamari ja Etelä-Savon Vientiosaajat -hanke