Positiivisella psykologialla kohti työnimua!

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika 19/09/2019 09:30 - 15:30

Mikkelin kesäyliopisto

Kategoriat

Koulutuksen järjestää Mikkelin kesäyliopisto yhteistyössä Etelä-Savon kauppakamarin kanssa.

19.09.2019 09:30 – 15:30

Välillä työ väsyttää! Miten toimia, että oma sisäinen akku latautuu ja myös aivot voivat hyvin? Positiivisen psykologian avulla voit itse vaikuttaa työssä jaksamiseen sekä lisätä omaa ja koko työyhteisön työhyvinvointia!

Koulutus on tarkoitettu kaikille henkilöstöalalla työskenteleville, kuten sosiaali-, terveys-, julkis- ja kasvatusalan henkilöstölle sekä kaikille työhyvinvoinnista ja omien voimavarojen lisäämisestä kiinnostuneille.

Haluatko voida työssäsi paremmin? Aloittaa työviikko innolla ja jaksaa työn jälkeen nauttia myös vapaa-ajasta? Positiivisen psykologian harjoituksilla voit vaikuttaa työssä jaksamiseesi!

Työn imua voit lisätä mm. luonteenvahvuuksien tuntemisella, myönteisten tunteiden lisäämisellä ja merkityksellisyyden löytämisellä niin työ kuin vapaa-aikana. Myötätunnon vahvistaminen ja myönteinen ilmapiiri lisäävät tutkitusti työntekijöiden hyvinvointia ja samalla kasvattavat työntekijöiden sitoutumista sekä johtavat parempiin työsuorituksiin. Hyvinvoivat työntekijät luovat hyvinvoivan työyhteisön!

Tämä koulutus sopii niin yksityisyrittäjille, pienyrityksille kuin isommille työyhteisöille. Olet sitten opettaja, toimistotyöntekijä, hieroja tai toimitusjohtaja – tämä sopii kaikille ammattiryhmille.

Koulutuspäivässä paneudutaan mm. seuraaviin seikkoihin:
-Kuinka lisätä työnimua ja työssä jaksamista?
-Miten pitää huolta aivoista työpäivän aikana?
-Luonteenvahvuudet apuna työelämässä
-Merkityksellisyyden tunteen eteenpäinvievä voima
-Mikrotauot ja muut henkisten akkujen lataajat
-Työpaikan positiivisen psykologian voimavarapankki

Koulutukseen osallistujat saavat myös kukoistava työntekijä -vihkon, jossa tietoa ja harjoituksia jatkotyöskentelyä varten.

Klo 9.00-9.30 Ilmoittautuminen
Klo 9.30-11.15 Luento I
Klo 11.15-12.00 Lounastauko
Klo 12.00-13.45 Luento II
Klo 13.45-14.00 Kahvi
Klo 14.00-15.30 Luento III

Positive psychology practitioner, TM Tiia Trogen. Hän on koulutukseltaan teologian maisteri, teatteri-ilmaisun ohjaaja sekä Ilo olla yhdessä! ™ – positiivisen kasvatusmenetelmän kehittäjä. Tämän lisäksi Tiia on Positive psychology practitioner. Tutustu Tiiaan www.positiivinenkasvatus.fi

Hinta
185 e (sis. kahvin ja materiaalin). Etelä-Savon kauppakamarin jäsenille koulutuksen hinnasta 10 % alennus, muista mainita ilmoittautuessasi jäsenyydestä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen 9.9. mennessä: http://www.mikkelinkesayliopisto.fi/koulutukset/positiivinen-psykologia

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuminen perutaan 9.9.2019 jälkeen ilman hyväksyttävää syytä, perimme 50 % kurssimaksusta. Mikäli peruutusta ei tehdä lainkaan tai henkilö ei saavu paikalle, perimme koko kurssimaksun.