Tietosuoja – GDPR -koulutus

Päiväys ja aika 14/03/2018 11:00 - 17:00

Ikioma -areena

Kategoriat

Kaikkia yrityksiä ja yhteisöjä koskeva tietosuoja-asetuksen (GDPR) soveltaminen alkaa 25.5.2018, jonka jälkeen kaikkien henkilötietoja käsittelevien tahojen on noudatettava uuden asetuksen mukaisia säännöksiä.

Koulutuksessa saat tiedot tietosuoja-asetuksen perusteista sekä siitä, miten se vaikuttaa yrityksen toimintaan käytännössä. Koulutuksen jälkeen tiedät mitä tulee ottaa huomioon ja miten tietosuojasta tulee raportoida. Käsittelemme myös henkilötietojen käsittelyä HR-näkökulmasta.

Kouluttajana: tietosuoja-asiantuntija Timo Laakso, KPMG Oy.

OHJELMA: (lataa tästä)

klo 10.30           Ilmoittautuminen ja kahvit

klo 11.00           Tietosuoja – GDPR tutuksi; Tietosuoja-asiantuntija Timo Laakso, KPMG Oy

• lainsäädäntö
  • käsitteet ja periaatteet
  • rekisterinpitäjän velvollisuudet
  • tiedon luokittelu ja käsittely
  • arkaluonteiset tiedot
  • tietosuoja-asetuksen uudistukset
  • tietosuojan ja riskien hallinta
  • tietojenkäsittelyn ulkoistukset ja sopimukset

Miten tietosuoja-asetus vaikuttaa yrityksen toimintaan käytännössä? Mitä pitää huomioida? Miten raportoidaan?

klo 14.30           kahvitauko

klo 14.45           koulutus jatkuu

klo 16.30           Kauppakamarin tietosuojavalmennus ja tietosuojamalli.fi -esittely

klo 17.00           Koulutus päättyy

Hinnat: jäsenille 150 €, normaalihinta 225 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Ilmoittautuminen 7.3.2018 mennessä: www.lyyti.in/Tietosuoja__GDPR_koulutus_6009

Peruutusehto kaikkiin maksullisiin tapahtumiin ja koulutuksiin:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista kursseista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista kursseista tai jos osallistuja/ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle, ilmoittamalla muutoksesta kauppakamarille (pl. HHJ -koulutukset). Peruutukset kirjallisesti (esim. sähköpostilla).

Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.