Totti Karpela: Kohtuuttomat valittajat – live stream


Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika 07/02/2019 12:00 - 16:00

Kategoriat


Osallistu syksyllä loppuunmyydyn tilaisuuden uusintaan helposti etänä omalta koneeltasi. Koulutus lähetetään suorana.

Helsingin seudun kauppakamarin järjestämä koulutus

Ohje Kohtuuttomat valittajat -koulutuksen live stream -osallistumiseen: Tilaisuus lähetetään suorana ja osallistuminen onnistuu helposti etänä omalta koneeltasi. Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset kirjautumaan tilaisuuteen.
Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Palautteen vastaanottaminen on osa jokaista asiakaspalvelutyötä. Positiivisen palautteen lisäksi asiakaspalvelutyöntekijä joutuu käsittelemään myös reklamaatioita ja valituksia. Yksittäiset valitukset voivat tulla aiheesta ja niiden käsittely voi sujua rutiinilla, mutta miten toimia kun asiakkaan valitus ylittää kohtuuden rajat? Miten reagoida, jos vastassa on ”ammattivalittaja” ja valittamiselle ei näy loppua? Tämän koulutuksen jälkeen hoidat hankalatkin tapaukset tyylillä!

Koulutuksen hyödyt:

  • opit tunnistamaan erityyppisten valittajien käyttäytymismallit
  • tiedät, miten valitusten käsittely hoidetaan kunnialla loppuun eri osapuolia tyydyttävällä tavalla

Kenelle: Koulutus on tarkoitettu kaikille niille, jotka joutuvat työssään kohtaamaan kohtuuttomia valituksia ja sitkeitä valittajia. Tilaisuus soveltuu erinomaisesti erityyppisten organisaatioiden edustajille sekä julkisella että yksityisellä sektorilla.

Asiantuntijat: 

Totti Karpela
Pääkouluttaja, toimitusjohtaja
Mielenrauha Koulutuspalvelut Oy

Jäsenetuhinta 360,00 € (+alv 24 %, 86,40 €), normaalihinta 460,00 € (+alv 24 %, 110,40 €)