Työaika ja siihen liittyvät korvaukset

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika 19/11/2019 12:00 - 15:30

Lounasravintola Rami

Työaika ja siihen liittyvät korvaukset -koulutus

Tiistai 19.11.2019 klo 12:00-15:30, Mikkeli (tulokahvi ja ilmoittautuminen klo 11:30)

Uusi työaikalaki tulee voimaan 1.1.2020. Työaikalaki koskettaa lähes kaikkia työnantajia ja työntekijöitä. Koulutuksessa käsitellään uudistuvan työaikalain keskeisiä kohtia, työajan käsitettä, säännöllistä työaikaa ja miten sijoittaa työajat lain mukaisesti. Koulutuksessa käydään läpi erityisesti uuden työaikalain mukanaan tuomia uusia käsitteitä liittyen työaika-autonomiaan, työaikapankkeihin, työaikajoustoihin sekä lisä- ja ylityöhön.

Alustava ohjelma:

• Uusi työaikalaki
  • Työaikalain soveltamien
  • Säännöllinen työaika ja sen järjestäminen
  • Säännöllisen työajan ylittäminen ja korvaukset
  • Työajan sijoittaminen ja siihen liittyvät korvaukset
  • Työajan seuranta ja työaikakirjanpito

Asiantuntijana:
OTK, varatuomari Mika Lahtinen, Helsingin seudun kauppakamari
Mika toimii kauppakamarissa lakimiehenä ja neuvoo kauppakamarin jäseniä työoikeudellisissa asioissa, sekä sopimus- ja yhtiöoikeuteen liittyvissä kysymyksissä. Mikalla on usean vuoden kokemus osaamiseensa liittyvien asioiden hoitamisesta sekä kouluttamisesta. Mika on asiantunteva ja pidetty kouluttaja.

Osallistumismaksu: kauppakamarin jäsenet 280 €/hlö, ei jäsenet 380 €/hlö.
(Hintoihin lisätään alv 24 %, osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen)

ILMOITTAUTUMINEN ma 11.11.2019 klo 12 mennessä: https://www.lyyti.in/Tyoaika_ja_siihen_liittyvat_korvaukset_6845