Työlainsäädäntö uudistuu – live stream

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika 23/01/2019 08:45 - 12:00

Kategoriat

Osallistu koulutukseen helposti etänä omalta koneeltasi. Koulutus lähetetään suorana.

Helsingin seudun kauppakamarin järjestämä koulutus.

Ohje – tilaisuuteen osallistumiseen: Saat 2-3 päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset kirjautumaan tilaisuuteen.
Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi Internetyhteys toimii ja että koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Kenelle:
Koulutus on hyödyllinen henkilöstö- ja työsuhdeasioista vastaaville, esimiehille ja kaikille, jotka työssään tarvitsevat tietoa työsuhteisiin liittyvistä asioista.

Ohjelmassa:

• vaihtelevan työajan sopimukset
  • liikesalaisuuslain ja työsopimuslain muutokset
  • työaikalakiin kaavaillut uudistukset
  • vuosilomalain uudistuksen tilanne
    • (Mikkelissä uuteen Vuosilomalakiin liittyvä koulutus 14.3.2019)
  • oppisopimuksia koskeva lakimuutos
  • työntekijästä johtuvien irtisanomisperusteiden madaltaminen alle 10 työntekijää työllistävässä yrityksessä
  • muita 2019-2022 muita ajankohtaisia muutoksia työlainsäädännössä

Asiantuntija:
Lakimies Alexa Kavasto, Helsingin seudun kauppakamari

Jäsenetuhinta 380,00 € (+alv 24 %, 91,20 €), Normaalihinta 480,00 € (+alv 24 %, 115,20 €)