Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika 07/05/2019 11:30 - 16:00

XAMK / Ravintola Talli

YRITYKSEN TALOUDEN SEURANTA JA OHJAUS
Tiistai 7.5.2019 klo 12-16
(Tulokahvi ja ilmoittautuminen klo 11:30)
Paikka: Xamk / Ravintola Tallin Vintti, Patteristonkatu 2, Mikkeli

Tämä puolen päivän koulutustilaisuus antaa paljon käytännönläheisiä työkaluja koulutukseen osallistuville henkilöille yrityksen menestyksekkään talousraportoinnin ja ohjausjärjestelmien ymmärtämisen näkökulmasta.

Koulutustilaisuudessa tullaan käsittelemään yhtiön kannattavuutta, maksuvalmiutta ja vakavaraisuutta kuvaavaa tilinpäätöstä. Tässä yhteydessä pyritään syvällisemmin ymmärtämään, mitä informaatiota tilinpäätökseen sisältyy ja miten sitä voidaan hyödyntää tehokkaasti. Tämä tapahtuu esimerkkiyrityksen tilinpäätöksen analysoinnin perusteella ja harjoitus soveltuu erinomaisesti eri taloustaustakokemuksen omaaville koulutukseen osallistujille. Tämän lisäksi koulutuspäivän yhteydessä käydään läpi kattavasti läpi mitä talousinformaatiota yrityksen tulisi tuottaa, niin nykytilanteen kuin tulevaisuuteen suuntautuvien budjettien ja maksuvalmiuslaskelmien hyödyntämisen näkökulmasta. Yhtenä koulutuspäivän osa-alueena on yrityksen myös taloudellisen arvon pohdinta mahdollisen yrityskaupan; yritysoston tai yrityksen myynnin näkökulmasta.

Kouluttajana toimii Henry Kampman, KTM, KHT, joka on Revisium Oy:n perustajaosakas. Hänellä on pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksiin ja niiden liittyvien kysymysten kouluttamisesta. Lisäksi aikaisemmassa työssään hän on toiminut taloushallinnon johtotehtävissä.  Kouluttajan saamissa palautteiden perusteella koulutustilaisuudet ovat olleet hyvin käytännönläheisiä, ajankohtaisiin asioihin pureutuvia ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.

Kenelle:
Koulutus soveltuu erinomaisesti yrittäjien, hallitusten jäsenten ja operatiivisen johdon lisäksi talouspäälliköille, talouspalveluja yrityksille tarjoaville henkilöille, pankkien rahoitustehtävissä toimiville sekä juridiikan ammattilaisille, jotka haluavat syventää ymmärrystään tilinpäätöksen kuvaavista tärkeistä asioista ja tilinpäätöksen vaatimuksista.

Koulutuspäivän sisältö:

• Pk-yrityksen tuloksen, taseen ja rahoituslaskelman analysointi ja johtopäätökset
  • Vaatimukset informatiiviselle ja tyylikkäälle talousraportoinnille
  • Tulevaisuuteen katsominen – talouden ennusteet ja budjetointi
  • Yrityksen arvonmääritykseen liittyviä seikkoja

Osallistumismaksu: kauppakamarin jäsenet 280 €/hlö, ei jäsenet 380 €/hlö.
(Hintoihin lisätään alv 24 %, osallistumismaksu laskutetaan tilaisuuden jälkeen)

ILMOITTAUTUMINEN ti 23.4.2019 mennessä: https://www.lyyti.in/ytso_Mli_07052019

Ohjelman voit tulostaa täältä.