Finpro ja Tekes yhdistyvät Business Finlandiksi


Terveiset kopioitu Finpron uutiskirjeestä!

Finpro ja Tekes yhdistyvät Business Finlandiksi vuoden alussa

Tammikuun alussa 2018 kansainvälistymis-, investointi- ja matkailunedistämispalveluita tarjoava Finpro ja innovaatiorahoitusta tarjoava Tekes yhdistyvät uudeksi toimijaksi Business Finlandiksi. Business Finlandin ensisijainen tavoite on tarjota teille, yhteisille asiakkaillemme, sujuva palvelupolku, kun olette kansainvälistymässä ja hakemassa innovaatiorahoitusta, kansainvälisiä investointeja tai matkailijoita.

Business Finlandin tehtävä on toimia uuden kasvun katalysaattorina ja luoda mahdollisuuksia Suomelle innovaatioiden ja kansainvälisen kasvun kautta. Strategiamme on kaksiosainen: mahdollistamme kansainvälistä kasvua yrityksille sekä luomme maailmanluokan liiketoimintaekosysteemejä ja kilpailukykyistä liiketoimintaympäristöä Suomelle. Odotamme innokkaasti, että saamme teistä kumppaneita tälle matkalle!

Nykypalvelumme säilyvät ja uusia on tulossa

Vuoden alusta saat meiltä Business Finlandista kaikkia tuttuja neuvontaan, verkostoitumiseen ja innovaatiorahoitukseen liittyviä palveluita. Samalla ryhdymme kehittämään uusia, yhteisiä asiantuntijapalveluita eri toimialueillamme.

Samoin vuoden alussa tutut asiantuntijamme palvelevat teitä nykyisissä tehtävissään ja nykypalveluillaan. Olkaa rohkeasti yhteydessä! Ensi kesän loppua kohden uusi organisaatiomme on paikallaan ja monet asiantuntijamme ovat saattaneet vaihtaa tehtäviään. Pidämme teidät ajan tasalla kehityksestä.

Uutta näkyvyyttä verkossa

Business Finland lanseeraa uusia verkkopalveluita vuoden alussa. Uudet nettisivumme businessfinland.fi julkaistaan 8.1.2018. Sieltä löydätte uuden palvelupolkumme tarjonnan ryhmiteltynä tavalla, jonka uskomme vastaavan tarpeisiinne. Kiitos asiakkaillemme, jotka olitte mukana määrittelemässä uutta palvelupolkuamme.

Tässä vaiheessa Visit Finlandin palvelut löytyvät tutusta osoitteesta visitfinland.fi, www.visitfinland.com/travel-trade/ ja Invest in Finlandin sivut osoitteesta investinfinland.fi.

Löydät meidät tutuista Tekesin ja Finpron osoitteista ympäri Suomea sekä maailmalla, ja Helsingissä sijoitumme samoihin tiloihin Team Finland -talossa, osoitteessa Porkkalankatu 1.