Haemme TOIMITUSJOHTAJAA


Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä eläkkeelle haemme

TOIMITUSJOHTAJAA 

Toimitusjohtaja vastaa kauppakamarin kehittämisestä ja operatiivisesta johtamisesta. Hän toimii vahvasti julkisessa roolissa ja on näkyvä alueen yritystoiminnan ja elinkeinoelämän edellytysten ylläpitäjä ja vahvistaja niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin. Toimitusjohtaja raportoi kauppakamarin hallitukselle.

Edunvalvonta vaatii sitkeyttä perehtyä pykäliin, neuvokkuutta, rohkeutta ja kovaa jalkatyötä. Pienen organisaation esimies saa usein upottaa hanskansa ronskisti saveen tai tarttua härkää sarvista – siksi odotamme Sinulta proaktiivista ja määrätietoista otetta sekä hyviä esimiestaitoja. Kokemus sidosryhmäyhteistyöstä ja itäsuomalaisesta yrityskentästä on harjaannuttanut pelisilmääsi niin, että pystyt tarkastelemaan asioita nopeasti eri näkökulmista. Kokemus kansainvälisestä toiminnasta ja soveltuva korkeakoulututkinto luetaan eduksesi. Mikäli olet lisäksi ulospäin suuntautunut, aktiivisesti verkostoituva myyntihenkisen ajattelutavan omaava henkilö, voit hyvinkin soveltua kauppakamarin toimitusjohtajan vaativaan tehtävään. Tehtävä tulisi ottaa vastaan 1.2.2018 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Etelä-Savon kauppakamarin hallituksen puheenjohtaja Heikki Hämäläinen, 0500-553765 tai hallituksen 1. varapuheenjohtaja Antti Lipsanen, 040-3000506.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 30.10.2017 mennessä sähköisesti heikki.hamalainen@sok.fi. Merkitse sähköpostin osoitekenttään aihe ”Etelä-Savon kauppakamari/toimitusjohtaja”.

Etelä-Savon kauppakamari on yksi Suomen 19 alueellisesta kauppakamarista, jonka toimialueena on Etelä-Savon maakunta. Se on korkealle arvostettu alueensa yritysten ja elinkeinoelämän edunvalvontaan keskittynyt yhteistyö- ja palveluorganisaatio.