Kevään 2019 HHJ-tutkinto

Ilmoittautuminen kevään 2019 HHJ-tutkintoon on auki. Ilmoittautuminen tapahtuu ainoastaan HHJ-palvelujärjestelmän kautta osoitteessa www.hhj.fi

Viimeinen ilmoittautumispäivä on torstai 24.1.2019. Ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan enää viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. 

Järjestyksessään 24. tutkinto järjestetään keväällä 2019 seuraavasti:

  • to 24.1.19 Ilmoittautuminen päättyy
  • ma 28.1.19 Ilmoittautuneet pääsevät valitsemaan kaksi ennakkotehtävää ja aloittavat vastaamisen niihin HHJ-palvelujärjestelmässä (www.hhj.fi –> Kirjaudu sisään –> Tutkinnon ennakkotehtävät).
  • ma 4.3.19 Vastaukset ennakkotehtäviin pitää olla palautettuna HHJ-palvelujärjestelmään (www.hhj.fi –> Kirjaudu sisään –> Tutkinnon ennakkotehtävät).
  • ti 26.3.19 Osallistujille tulee HHJ-palvelujärjestelmään merkintä ennakkotehtävän hyväksymisestä/hylkäämisestä. Ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneet saavat sähköpostitse kutsun tutkintopäivään paikka- ja ohjelmatietoineen.
  • ma 29.4.19  Tutkintopäivä Tampereella klo 10.15 – 16.30.
  • ke 22.5.19 Tutkinnon tulokset tulevat osallistujille iltapäivällä näkyviin HHJ-palvelujärjestelmään (Omat tiedot).
  • ma 27.5.19 HHJ-diplomien ja -pinssien postitus alkaa.

Ennakkotehtäviä on siis kaksi, jotka valitaan neljästä valinnaisesta aihealueesta. Ne liittyvät kaikki hallituksessa työskentelyyn. HHJ-tutkintokokonaisuudesta ja ennakkotehtävistä voit lukea lisää täältä.

Tutkintomaksu
Tutkintomaksu on 400 € (+ alv 24 %), joka laskutetaan ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneilta. Henkilölle, joka palauttaa vastaukset kahteen ennakkotehtävään, mutta jonka suoritusta ei hyväksytä (tai henkilö vastaa vain yhteen ennakkotehtävään) lähetetään lasku puolikkaasta tutkintomaksusta eli 200 € (+ alv 24 %).

Tutkintopäivään aiemmin kutsutut (monivalintakokeen hylätysti suorittaneet ja paikalle tulematta jättäneet) saavat osallistua tutkintoon puoleen hintaan eli 200 € (+ alv 24 %).

HUOM: Jos henkilö ei saavu tutkintopäivään ilman hyväksyttävää syytä (tai peruuttaa esim. työesteen vuoksi) tutkintomaksu veloitetaan eikä hänellä ole mahdollisuutta osallistua pelkkään tutkintopäivään myöhemmin. Hyväksyttävänä syynä pidetään esim. sairauspoissaoloa (todistuksesta toimitettava kopio) jolloin tutkintomaksua ei palauteta, mutta henkilö saa osallistua seuraavaan tutkintopäivään maksutta.

Ilmoittautuminen
Ilmoittaudu tutkintoon täältä. Tapahtuman kuvauksen alta valitse kirjaudu sisään HHJ-palvelujärjestelmään. Tarkista laskutustietosi, ruokavaliosi jne. ja paina ”Ilmoittaudu”-nappia. Saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi. Mikäli ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä ennen ilmoittautumisen sulkeutumista kauppakamarin toimistoon: 044 732 1180 / mikkeli@kauppakamari.fi.

Tunnukset hukassa
Ei hätää, voit tilata sähköpostiisi varmistuskoodin, jolla avulla pääset antamaan itsellesi uuden salasanan ja sen jälkeen kirjautumaan sisään.
OHJE: HHJ-etusivulla ylhäältä Kirjaudu –> Oletko unohtanut tunnuksesi ja syötä sähköpostiosoitteesi. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Varmistuskoodi tulee hetkessä sähköpostiisi. Mikäli ei tule, niin tarkistathan roskapostisi, jonne viesti on saattanut joutua. Katso täältä kuvalliset ohjeet.