Valmennusta tietosuojaan – uusi palvelu avattu!

Kauppakamarin tietosuojavalmennus on kauppakamarin jäsenille suunnattu kokonaisuus, jonka avulla yrityksesi ymmärtää EU:n uuden tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset ja pystyy hallitsemaan niitä kokonaisvaltaisesti. Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on henkilötietojen käsittelyn laadun parantaminen ja niiden luotettava suojaaminen. Kauppakamarin tietosuojavalmennus -sivusto kerää yhteen kauppakamarin jäsenilleen tarjoamat uuteen tietosuoja-asetukseen liittyvät palvelut. Mukana on nyt kahdeksan kauppakamaria. Tavoitteena on varmistaa, että yritykset saavat alueellisesti tähän muutosprojektiin parasta mahdollista apua.

Valmennukseen voit liittyä missä vaiheessa haluat ja liittyminen kauppakamarin jäsenille on maksutonta eikä sido mihinkään. Liity mukaan täällä alla olevasta linkistä. Liityttyäsi valmennukseen saat ajankohtaista tietoa tietosuojamuutoksesta, löydät koulutukset, infotilaisuudet, asiantuntijat läheltäsi sekä työkalut tietosuojan hallintaan.

Löytyykö sinulta ammattitaitoa tietosuoja-asioihin? Haluatko omat tietosi palveluun näkyviin kaikille palvelun käyttäjille? Haemme nyt asiantuntijoita jäsenistöstämme – Ota yhteyttä: tiina.ylonen@kauppakamari.fi / 044 732 1180.

Lue lisää ja liity mukaan valmennukseen täällä.