Yritys – näin saat parhaan hyödyn ammatillisesta koulutuksesta – 10 askelta onnistumiseen

Tervetuloa kuulemaan, kuinka saat parhaan hyödyn uudistuneesta ammatillisesta koulutuksesta. Aihetta käsitellään konkretian kautta ja saat halutessasi myös neuvontaa omien osaamistarpeittesi täyttämiseen. Oman alueesi oppilaitokset ovat paikalla valmiina pohtimaan kanssasi yhteistyömahdollisuuksia.

Vuoden alussa uudistettu ammatillinen koulutus tarjoaa yrityksille monia mahdollisuuksia yrityksen kehittämiseen. Yritysten ja työnantajien ulottuvilla on nyt ainutlaatuisen monipuolinen keinovalikoima, kuinka saada taloon uutta osaamista yhteistyössä ammatillisten oppilaitosten kanssa. Koulutus on entistä joustavampaa ja työelämälähtöisempää – kunhan tuntee uuden järjestelmän toimintaperiaatteet ja käytännön tärpit.

Tapahtumaa isännöivät yhdessä Etelä-Savon kauppakamari, Suomen Yrittäjät ja Elinkeinoelämän keskusliitto sekä Etelä-Savon ammattiopisto ja Etelä-Savon Yrittäjät.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan täällä.